Fantastisk efterskole
Nu er det efterhånden nogle år siden, at jeg gik på LE. Men, derfor tænker man stadig tilbage på tiden med glæde. Jeg tog 10. klasse på efterskolen og det gjorde de fleste andre elever også. Der var også 8. og 9. klasser, men den lille aldersforskel der var, gjorde ikke rigtigt nogen forskel. Alle i min familie (4 stk) har gået på Levring Efterskole og selv for 20 år siden var de også tilfredse med standarden. Lærerne elsker at være der og er altid parate til at hjælpe. Forstander Svend Erik lærte os alt fra at lave saltoer til, hvordan man bedst vred en klud op, når vi skulle gøre rent. Jeg kan sagtens anbefale skolen!
Ganske fin!
Jeg tog 3 år på gymnasiet fordi det var den uddannelse, der åbnede flest døre. Og derfor valgte jeg også den uddannelse, som åbnede flest døre i sidste ende. Det var nogle virkeligt gode år på skolen og her 4 år efter jeg dimiterede har jeg stadig 5 rigtigt gode venner, som jeg ses med hver uge, som netop kommer fra gymnasiet. Jeg kan på det kraftigste anbefale alle, som vil kombinere venner, alkohol og læring at tage på Silkeborg Gymnasium!
Mine 25 øre
Jeg synes skolen gør et rigtigt godt stykke arbejde, når det kommer til at flette folk mellem klasserne og sørge for et godt miljø i klassen. Jeg har i dag venner for livet, som jeg nok kommer til at holde fast i fremadrettet. De fleste lærere er engagerede og glade for at være der, men der er de sædvanlige personer, som vidst kom ind på læreruddannelse som sidstevalg dengang de søgte uddannelse. De vil nok altid være der.
God klasse
Jeg tog min markedsføringsøkonom på den her skole og jeg er godt tilfreds. Lærerne er meget kvalificerede til at løfte de opgaver de har fået. Jeg kan kun anbefale at være kritisk og engageret i timerne, fordi man får så meget mere ud af uddannelsen på den måde, Jeg kom direkte fra STX og det var ikke noget problem. Nogle af fagene var på engelsk, men niveauet var ikke højt, så selvom man har lidt svært ved engelsk bør det ikke være en hindring.
God uddannelse
Vi kommer til at være guf for erhvervlivet, når man er færdig med uddannelsen. Jeg kan klart anbefale uddannelsen til folk, som gerne vil være mellemleder i en større virksomhed og jonglere flere bolde.