3 gode år
Jeg valgte gymnasiet fordi det var den, som åbnede flest døre til de kommende uddannelser. Jeg anede ikke, hvad ville være, så jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville begrænse mig selv. Det var godt jeg gjorde det. Jeg har i dag en bachelor i handel og markedsføring og er derfor ikke gået den samme vej, som de fleste af mine venner. Men, det er derfor Silkeborg Gymnasium bør valget for alle, som ikke har fundet ud af, hvad de vil være "når de bliver store". Det var 3 gode år, med gode lærere, gode fester og glade stunder!
Fint springbræt
EAAA er en helt fin skole at tage sin uddannelse på. Lærerne er ret engagerede i at undervise deres elever, der bliver gjort noget for at mingle folk på tværs af uddannelser og der bliver arrangeret faglige tiltag. Det eneste der kunne være bedre er informationsgivningen op til større deadlines, da der ofte kommer vigtig information i sidste øjeblik.
Uddannelsen fungerer rigtigt godt
Der er ikke nogen uddannelse, som er fremtidssikker, men der vil altid være brug for markedsføring og sælgere. Derfor er den her PBA et fint bud, hvis du gerne vil arbejde med mennesker i fremtiden. Uddannelsen løfter mærkbart niveauet fra Markedsføringsøkonomen og det kunne man godt mærke på de første tests og eksamener. Men, når man kommer ud på den anden side har man en stærk uddannelse som erhvervslivet elsker, fordi den har et praktisk fokus sammen med teori.
Fantastisk grunduddannelse
Jeg tog en STX som Mat A, Fysik A og Kemi B, før jeg tog til Viborg og tog markedsføringsøkonom uddannelsen. Jeg fik at vide, at langt de fleste på studiet kom fra HHX, men det viste sig alligevel, at vi var en 7 stykker i klassen, som kom fra STX. Det var slet ikke nogen hindring, fordi alt stoffet blev roligt gennemgået, hvoraf den første måned eller to var gennemgang af det stof, man skal kunne for at komme ind. Det var super lækkert for os fra STX, men HHX eleverne kedede sig. Men, skolen ligger et fint niveau for dagen, gode lærere og en god social stemning i klassen.
God sted at studere
Jeg tog min markedsføringsøkonom på Dania i Viborg og jeg er slemt tilfreds med det. Jeg kom fra en STX og havde derfor ikke ret meget relevant med i bagegen - eller det troede jeg ikke, men jeg lærte alligevel rigtigt hurtigt det fornødne og resten af studietiden gik uden problemer. Underviserne er meget engagerede i eleverne - så længe de gider lære. Jeg tror på, at eftersom Viborg er en provins (ift. Århus i hvert fald), så er undervisningens kvalitet væsentligt højere her, end andre steder.