Silkeborg Gymnasium

Adresse: Oslovej 10, Silkeborg, 8600

Telefon: 8681 0800

Website: www.silkeborg-gym.dk

Se på kort

Antal bedømmelser: 15

Andre skoler

Vejen Gymnasium og HF
Petersmindevej 3, Postboks 1..
Vejen
Frederiksberg Gymnasium
Falkoner Plads 2
Frederiksberg
Favrskov Gymnasium
Ellemosevej 30
Hadsten
Øregård Gymnasium
Gersonsvej 32
Hellerup
Bedømte Områder Score
? Skolens gennemsnit
?Bedømmelsesfordeling
Bedømte Områder
?Lærernes engagement 90 /100
?Lærernes engagement
Meget skidt
Okay
?Socialt miljø 89 /100
?Socialt miljø
Meget skidt
Okay
Meget tilfreds
?Fagligt niveau 90 /100
?Fagligt niveau
Meget skidt
Okay
Meget tilfreds
?Skolens faciliteter 88 /100
?Skolens faciliteter
Meget skidt
Okay
Meget tilfreds
?Overordnet vurdering 90 /100
?Overordnet vurdering
Meget skidt
Okay
Meget tilfreds
?Vil du anbefale skolen til andre? 96 /100
?Vil du anbefale skolen til andre?
Nej
Måske
Helt sikkert

Perfekte 3 år
Alt på den her skole spiller bare rigtigt godt sammen. Alt fra festerne, til vennerne og lærerne. Lærerne gik op i deres undervisning og derfor var det altid rart at komme i skole. Det sociale i klassen fungerede også rigtigt godt.
Venner for livet
3 gode år. Man glemmer hurtigt mens man er i det, hvor hurtigt tiden går. Men det har virkeligt været 3 af de bedste år i mit liv. Man skal sørge for at nyde det, for meget hurtigt er man færdig og ser det hele i bakspejlet. Lærerne på stedet er rigtigt glade for at arbejde der, fagligheden er høj og de obligatoriske fester er fantastiske!
Danmarks største (og bedste)
Silkeborg var et suverænt gymnasium at læse på, og der forefindes et godt socialt fællesskab. Jeg nød mine tre år der, og fik et godt springbræt til livet videre på universitetet.
Josefine K
Har man mulighed for at vælge dette Gymnasium, skal man gøre det. Godt miljø og stort Gymnasium med mange muligheder! Gode faglige udfordinger og herlige medstuderende.
Ok
Skolen er et godt indlæringssted der får alle med. Der er dog en hvis pjækkultur, dvs. hvis der ikke føres fravær skal man som lærer ikke regne med nogen elever, men jeg ser det ikke som et stort problem.
Et fantastisk gymnasium
Silkeborg gym har et utroligt godt miljø, og man glæder sig til at komme op og være sammen med klassen og kammeraterne. Langt de fleste lærere er rigtig gode, engagerede og dygtige til deres fag. Lærerne er også meget fokuserede på hele tiden at forbedre deres undervisning på basis af evalueringer. Det sociale på skolen er helt i top og ud fra min erfaring er det faglige også super i omkring 95% af tilfældene. Jeg er stolt af at gå på gym, og jeg møder altid op, og er klar på en god dag. Jeg har kun meget få negative ting at påpege: 1. pladsmangel: det er et gymnasium med mange elever og ansatte, og derfor er der fyldt i kantinen og på gangene i frikvarterene er der run på. 2. placering: gym ligger i gødvadområdet, hvilket er 4 km fra centrum, men det er ikke decideret et problem, da der er gode busforbindelser. 3. Elevernes engagement: det er ikke alle klasser, hvor engagementet sprudler lige meget, men dette tror jeg, vil se anderledes ud med den nye reform. SÅ der er rigtig mange positive ting, der overshiner de knap så fede og mindrebetydende downsides ved gym.
Fremragende skole
God skole, gode lærere, god kantine og rigtigt gode fester. Jeg tager et sabbatår, men jeg er klar til at gå i krig med Fysik på Uni næste år. Hvis du ikke ved, hvilken vej du skal gå, så åbner STX rigtigt mange døre, og hvorfor så ikke tage den på SG! :D
Ganske fin!
Jeg tog 3 år på gymnasiet fordi det var den uddannelse, der åbnede flest døre. Og derfor valgte jeg også den uddannelse, som åbnede flest døre i sidste ende. Det var nogle virkeligt gode år på skolen og her 4 år efter jeg dimiterede har jeg stadig 5 rigtigt gode venner, som jeg ses med hver uge, som netop kommer fra gymnasiet. Jeg kan på det kraftigste anbefale alle, som vil kombinere venner, alkohol og læring at tage på Silkeborg Gymnasium!
En god skole med tillid til sine elever
Silkeborg gymnasium er et godt sted at være. De er gode til at lave aktiviteter hvor klassen kan få et bedre sammenhold. Silkeborg gymnasium er meget stor, og derfor er det svært at få det helt store sammenhold på tværs af klasserne, men det afholder dem ikke for at prøve. Silkeborg gymnasium er gode til at inddrage sine elever, og få deres mening og holdning til hvad de kan gøre bedre, og til at afholde arrangementer. Fagligt synes jeg også at Silkeborg gymnasium gør det godt. De er gode til at tage hånd om dem som har det svært, og har brug for lidt ekstra hjælp. Ved en obligatorisk test i starten af 1G, vil deres læsevejlede opdage om du er ordblind, eller "bare" har brug for lidt seksradet hjælp. hvis dette er tilfældet vil de hjælpe dig så meget du har behov for gennem hele dit forløb på skolen. Dette er også i eksamens perioden. Lærene på min linje var rigtig gode til (til tider) at gøre undervisningen mere spænende og utraditionel, så man ikke altid sad og lyttede, lavede gruppe arbejde eller arbejdede alene. Jeg har alt i alt været glad for at gå på Silkeborg gymnasium, og vil anbefale andre denne skole.
Danmarks største
Jeg kan tælle flere oplevelser med fantastiske lærere, end med dårlige, på Silkeborg Gymnasium. Jeg fik under uddannelsen en fornemmelse af at der er plads til næsten alle typer, både socialt og fagligt, hvilket bibringer at man altid kan finde sin niche, om så det er musikalsk, nørdet, samfundsfagligt etc. Jeg kan varmt anbefale min egen linje, da jeg især i de naturfaglige fag oplevede ildsjæle af lærere, som var ivrige efter ikke kune at give viden videre, men også deres egen entusiasme for emnet. Alt i alt en livsdannende og fantastisk oplevelse jeg ikke ville være foruden.
Top dollar
Alle studerende fra SG skal bare ud i det blå! Jeg tager lige et sabbatår inden jeg smutter videre til næste uddannelse, men det er ikke fordi jeg ikke kan. Silkeborg Gymnasium har virkeligt været 3 af de bedste år af mit liv. Festerne, vennerne og tilværelsen sammen med alle de skønne mennesker har gjort det meget lettere at komme igennem sene aftener med lektier og aflevering.
Super dejlig til på SG
Et kæmpe springbræt til en hel ny verden! Man fandt lidt ud af hvem man var på SG, og man fik venner for livet, jeg er stadig med i en lille gruppe på 8 som stadig holder sammen !
3 gode år
Jeg valgte gymnasiet fordi det var den, som åbnede flest døre til de kommende uddannelser. Jeg anede ikke, hvad ville være, så jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville begrænse mig selv. Det var godt jeg gjorde det. Jeg har i dag en bachelor i handel og markedsføring og er derfor ikke gået den samme vej, som de fleste af mine venner. Men, det er derfor Silkeborg Gymnasium bør valget for alle, som ikke har fundet ud af, hvad de vil være "når de bliver store". Det var 3 gode år, med gode lærere, gode fester og glade stunder!
Fantastisk gymnasium som er kun blevet bedre
Min oplevelse på silkeborg gymnasium var alt i alt fremragende, og jeg anbefaler gerne gymnasiet til alle som spørger. Lærene var engageret (især fysik læren Tim-Wille Jørgensen) og det faglig niveau var passende. Undervisningens formen var rigtig god på de fag som fysik, historie og bioteknologi, hvorimod undervisningen i fag som oldtidskundskab var (meget passende) lidt for gammeldags, hvor kun elever som rækker hånden op ved hvert spørgsmål får noget ud af undervisningen. Det sociale miljø på gymnasiet opfattede jeg som et modtagende og venligt miljø, hvor alle typer mennesker fandt en venne-gruppe som passede dem, men selvfølgelig kræver det at man selv tager initiativ. Skolen ligger lige lidt udenfor Silkeborg centrum, men dette muliggør også ekspansion og modernisering af faciliteterne, som er fundet sted de sidste par år.
Fin skole
Jeg kan læse på Facebook, at nogle mener at lærerne er uengagerede. Det er dog ikke min oplevelse. De har deres arbejdstider og sålænge man taler med dem inden for dem, så vil de som regel være til hjælp. . Jeg synes dog, at informationsgivningen op til de større deadlines var mangelfuld, da vi ofte fik informationer nogle få dage før større afleveringer. Men, det kan ikke være lærernes skyld. Der er mange elever på skolen og sociale arrangementer, så jeg kan godt anbefale skolen. Bussen stopper også lige ude foran.