Erhvervsakademi Aarhus

Adresse: Sønderhøj 30, Viby J, 8260

Telefon: 7228 6000

Website: www.eaaa.dk

Se på kort

Antal bedømmelser: 39

Andre skoler

Erhvervsakademiet Koldi..
Skovvangen 28
Kolding
Erhvervsakademi Dania, ..
Vester Alle 26
Randers C
Erhvervsakademi Dania, ..
Kirketoften 7
Hobro
Københavns Erhvervsaka..
Landskronagade 64-70
København Ø
Bedømte Områder Score
? Skolens gennemsnit
?Bedømmelsesfordeling
Bedømte Områder
?Lærernes engagement 85 /100
?Lærernes engagement
Meget skidt
Okay
?Socialt miljø 79 /100
?Socialt miljø
Meget skidt
Okay
Meget tilfreds
?Fagligt niveau 84 /100
?Fagligt niveau
Meget skidt
Okay
Meget tilfreds
?Skolens faciliteter 86 /100
?Skolens faciliteter
Meget skidt
Okay
Meget tilfreds
?Overordnet vurdering 84 /100
?Overordnet vurdering
Meget skidt
Okay
Meget tilfreds
?Vil du anbefale skolen til andre? 88 /100
?Vil du anbefale skolen til andre?
Nej
Måske
Helt sikkert

Fino
Erhvervsakademiet er en samling af rigtigt mange personer og uddannelser. Det gør dog ikke noget, at vi er en noget blandet flok for vi hygger os sammen. Lærerne er meget engaerede og kommer med en god bagage fra erhvervslivet.
Top dollar
Jeg var glad for at gå på erhvervsakademiet fordi man følte virkeligt man specialiserede sig. Der er så mange uddannelse samlet på et sted, at man føler sig... unik på en eller anden måde. Jeg speciliserede mig i markedsføring mens andre fokuserede på konceptudvikle eller finans. Rigtigt god skole, gode venner og gode fester.
Financial controller
God skole, gode lærere. Praksisnær undervisning. God skole, gode lærere. Praksisnær undervisning. God skole, gode lærere. Praksisnær undervisning. God skole, gode lærere. Praksisnær undervisning.
Financial Controller
Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning. Super fin uddannelsessted, som både tilbyder teoretisk og praktisk undervisning.
Tætte venner og god skole
Jeg tager uddannelsen i Entreprenørskab og uddannelsen er bedre end forventet. Lærerne er virkeligt engagerede og kan snakke om den virkelige verden i stedet for tænkte eksempler på, hvordan man starter en virksomhed. En ting er at få feedback fra markedet, men her får vi teknikker til at løfte røret og komme videre og i stedet for at sidde medubrugelige ideer.
Det er en god skole
Det er en god skole at studere på der er lidt mange i klassen men der er vel nogle som falder fra. ellers rigtigt god skole. Den kan anbefales til andre som vil studere og kan vælge eaaa
Fin
Jeg tager min markedsføringsøkonom (2 år) på eaaa. Jeg har kun gået der i 3 måneder, så min mening er måske ikkeee heeelt gældende. Men her kommer den alligevel; jeg tog HHX før MFØ og stoffet vi gennemgår lige pt er ret nemt, men vi har et par stykker fra STX og det er nok derfor. Men, det gør bare at vi har lettere ved at hjælpe de andre. Lærerne er fine til at formidle stoffet på en lidt anden måde end tilbage på HHX. Der er et fint sammenhold i klassen, kønsfordelingen er ca. 45 % drenge og så resten piger. Der er ikke så meget tøsefnidder – endnu. Indtil videre et fint sted at studere.
IHM
Jeg går i ’guldbygningen’ som multimediedesigner. Det er den bedste del af skolen, fordi vi kan tegne på væggene, der er flere studieområder og mere lys. Kaffen er vidst også bedre i vores del af skolen ;) Men ja, skolen har gjort det fint – der er ikke så meget at sammenligne med, men jeg har ikke nogle ting, som jeg er direkte utilfredse med. Hvis i har nogle direkte spørgsmål kan i skrive til mig på katrinew94@gmail.com – så skal jeg nok svare der :)
Rigtig fin
De fleste lærere er glade for at være der. Tror de fleste i min klasse fik et chok over, hvor meget det krævede at studere bachelor i stedet for den KVU, men vi kom alle efter det. Hvis du får dårlige karaterer i det første halvår skal du ikke lade dig slå ud! ALLE bestod med fine karakterer til sidst.
Fin
Jeg har gået på to erhvervsakademier ”i min tid” og jeg er er meget stor fan af måden undervisningen foregår på. Erhvervsakademierne har lavet en video med beal.com, som meget fint viser, hvordan hovedet hænger til den ene side, hvis man kommer fra universiteterne, fordi der ikke er noget praktisk i deres hoveder – kun teoretisk. Nu jeg har min bachelor har jeg både været 6 måneder i praktik i alt på 3½ års uddannelse. Jeg fik et okaay job (langtfra drømmejob) efter to måneders ledighed, men det er vel en trædesten til noget bedre.
Helt fint
Erhversakademiet er en super fin skole, som gør meget for det sociale studieliv. Lærerne er gode til at virke interesseret i deres elever, også selvom de har afsluttet elevensklasse.
Anne R
Lærernes engagement og faglighed er yderst tilfredsstillende. Det er meget inspirerende, at underviserne kommer med deres egne erfaringer fra arbejdslivet. Undervisningen er på et fagligt godt niveau, og jeg vil bestemt anbefale akademiet til andre.
Bedømmelse
Godt engagement og faglighed fra lærerne. Et fedt socialt miljø med klassen.
God skole
Dygtige lærer som vil os det bedste, og fine faciliteter. Fokusere utrolig meget på gruppearbejde. Ville helt klart anbefale skolen til mine venner.
Super godt
Rigtig fin skole, lærerene er dygtige. Det er balance i undervisningen med fx. en masse udfordrende opgaver og god gennemgang af læsestof som alle forstår.
jo jo
Jeg er meget tilfreds med lærerne, de udfører et stort stykke arbejde - mødes engageret og velforberedt op. undervisningen er også rigtig god, der bliver virkelig taget hånd om tingene i timerne, ofte er der ikke tid nok til at nå det hele.
EAA
Det er en virkelig god skole! Lærernes engagement og generelt fagligt niveau er rigtig høj. Overordnet er jeg meget tilfreds med skolen og vil helt sikkert anbefale skolen til andre! :)
Erhvervsakademi Aarhus
Det er en god skole med mange gode faciliteter. Skolen lever op til min faglige forventning og jeg vil helt sikkert anbefale skole til andre. Skolens studie miljø er godt og jeg synes skolen tilbyder et godt mix af faglighed og praktisk arbejde.
erhvervsakademi aarhus
den er god............................................................................................................................................................
asd
Dygtige og engagerede lærer. Der er gode faciliteter på skolen, dog kan det godt være svært at finde et stille sted at sidde, hvis man skal lave gruppearbejde og man ikke har noget klasselokale. Klasserne burde ikke være større end man 4-5 personer i hver gruppe.
Erhversakademi Aarhus
Rigtig god skole! Der er bliver lagt stor vægt på at uddannelserne er praksisnære, og den teoretiske undervisning er ofte opkoblet på dette i form af forskellige cases
skide
rigtig super godt......................................................................................................... .......................................... ...................................................................................................
INT MFØ
der er mange elever, der kan være lidt fyldt i kantinen men så går man bare andre steder hen. klasserne er en god størrelse og lærerne er gode. generelt rigtigt god skole
MFØ
Det er udemærket skole indtil videre. Helt sikkert. Der er fine forhold og jeg har en fin klasse. Jeg tog en HHX og jeg synes fagligheden indtil videre er en smule lav, men det er for at få STX og HF studerende med, så det er okay.
Okay
Erhvervsakademi Aarhus er en rigtigt god skole og gå på. Lærerne hjælper en, hvis man har problemer og jeg er havnet i en rigtig god klasse. Mange af mine venner har taget deres korte videregående uddannelse her og har også valgt at fortsætte på en PBA. Ca. halvdelen af klassen kommer fra andre skoler, men alle snakker sammen og har det godt sammen. Stemningen i klassen er god - der er ikke nogle, som taler ned om hinanden (ikke af hvad jeg har hørt i hvertfald) og derfor er man heller ikke så mange for at sige noget højt.
Fin!
Der har været nogle få problemer med info op til de afleveringer, men alle har altid fået afleveret alligevel så det går nok. Skolen kunne godt holde flere fester for at ryste folk sammen – der er ikke noget som alkohol til at binde folk sammen :) Men det er en godt skole at gå for og de problemer der er, er ikke af nævneværdig størrelse
super
Det er en god skole, med højt fagligt niveau, dog har vi haft nogle problemer mht. projekter og skolens afleverings side (wiseflow), men det er også det eneste negative der er at sige om skolen
Den var okay
Jeg synes Erhvervsakademi Aarhus gjorde det fint forsøg på at udbyde min uddannelse. Jeg tager det fra toppen: Jeg synes de fleste lærere var glade for at være der, men der var også nogle, som bare tromlede hen over pensum, som skulle de nå et eller andet. Det samme var gældende for informationerne op til større deadlines, der kom info også liiige en tand for sent ift. hvad der var rart at arbejde med. Skolens sociale liv er også helt okay. Der er mange elever, så det er svært at få folk rystet sammen på tværs af ale for mange klasser. Men, der blev da gjort noget for at forsøge at få det gjort alligevel. Basement lukkede mens jeg gik der, og det var ellers der de fleste hang ud og drak god og billig øl. Jeg ville anbefale de fleste at tage på EAAA fordi jeg havde måske bare en uheldig oplevelse, som andre ikke vil komme ud for.
Godt år
Jeg tog min markedsføringsøkonomuddannelse på Erhvervsakademi Aarhus og jeg kan kun sige, at det har været en god oplevelse. I stedet for at søge ud i provinsen kan man lige så godt søge mod midtbyen - og det var det jeg gjorde. Jeg boede tæt på skolen og Viby er ikke det sværeste sted at finde en lejlighed.
Mine 25 øre
Jeg synes skolen gør et rigtigt godt stykke arbejde, når det kommer til at flette folk mellem klasserne og sørge for et godt miljø i klassen. Jeg har i dag venner for livet, som jeg nok kommer til at holde fast i fremadrettet. De fleste lærere er engagerede og glade for at være der, men der er de sædvanlige personer, som vidst kom ind på læreruddannelse som sidstevalg dengang de søgte uddannelse. De vil nok altid være der.
5/7 stjerner
Jeg tog min markedsføringsøkonom på skolen og den opgave synes jeg de løftede meget godt. Underviserne gjorde et rigtigt stort stykke arbejde ved at løfte os fra gymnasiet op til det niveau, som de holdt resten af uddannelsen. Alene af den grund vil jeg gerne anbefale skolen til alle, som gerne vil arbejde med salg eller kommunikation i fremtiden, men ikke har den rette baggrund.
Glad for valget
Erhvervsakademi Aarhus er et fint sted at gå og skolen søger hele tiden at forbedre miljøet for eleverne. Lærerne har alle praktisk erfaring og formår at koble teori og praksis sammen, og uddannelsen har et godt fagligt niveau. Jeg har været glad for mit valg, både med erhvervakademiet og uddannelsen.
Fint springbræt
EAAA er en helt fin skole at tage sin uddannelse på. Lærerne er ret engagerede i at undervise deres elever, der bliver gjort noget for at mingle folk på tværs af uddannelser og der bliver arrangeret faglige tiltag. Det eneste der kunne være bedre er informationsgivningen op til større deadlines, da der ofte kommer vigtig information i sidste øjeblik.
Fin tilfredshed og dejlige sociale omgivelser
Kommunikationen fra skolen var en smule mangelfuld og utilfredsstillende. Min erfaring siger dog af dette er meget normalt, så ikke noget jeg brokkede mig yderligere over, men rettere henfandt mig med.
Fino
Jeg synes det svinger en del, hvor glade lærerne virker for deres job. Skolen arrangerer fester og andre ting på tværs af klasserne og det fungerer fint. Man kommer da til at snakke med flere end man ellers ville have gjort. Jeg er overordnet glad for skolen.
Mine 25 øre
Selvom det er to år siden jeg gik ud, så kan jeg da også godt give mit besyv med til den her hjemmeside. Erhvervsakademi Aarhus gør et rigtigt godt stykke arbejde for at få de studerende til at tale sammen. Der holdes temafester og workshops på tværs af klassen og selvom det kan virke skræmmende at deltage - så få lettet r*ven og kom afsted :) Det giver venner, som vil holde ved. Og, hvis du ligesom jeg er færdig med at studere, så bliver det ikke lettere at komme til at tale med unge mennesker. Der er ikke rigtigt noget hieraki på skolen, så du kan komme til at snakke med lærerne når du har brug for det og skal ikke igennem en bereaukratisk mølle for at få snakket ud.
De fleste vil kunne gå her
Jeg tog både min korte videregående og mellemlange uddannelse her på skolen og skolen klarede opgaven fint. Det er godt man kan fortælle om sine oplevelser sådanne steder, fordi mig og familien var i sin tid til u-days og det var noget værre rod. Vi kunne ikke rigtigt få svar på alle vores spørgsmål og i stedet tog vi hjem og forsøgte at finde informationene andre steder. Der var dog ikke mange andre steder at tage disse uddannelser, så jeg tog alligevel på EAAA - og det viste sig at gå rigtigt godt. Jeg kan godt anbefale skolen til alle, som enten vil studere markedsføringsøkonom og International handel og markedsføring.
Det meste kører på skinner
Jeg kan læse på Facebook, at nogle mener at lærerne er uengagerede. Det er dog ikke min oplevelse. De har deres arbejdstider og sålænge man taler med dem inden for dem, så vil de som regel være til hjælp. Jeg tog min Markedsføringsøkonom på skolen og her kunne jeg altid regne med hjælp når jeg behøvede det. Jeg synes dog, at informationsgivningen op til de større deadlines var mangelfuld, da vi ofte fik informationer nogle få dage før større afleveringer. Men, det kan ikke være lærernes skyld. Der er mange elever på skolen og sociale arrangementer, så jeg kan godt anbefale skolen. Toget stopper også lige ude foran.
God skole
Jeg tog min uddannelse i International handel og markedsføring på EAAA. Skolen har styr på de fleste ting, lærerne er engagerede og de sørger for at afholde fester jævnligt for de studerende. I stedet for at lade en klasse holde sig til sig selv, bliver vi nogle gange mikset sammen, sådan vi lærer nogle flere at kende. Det gør så også, at man kommer derfra med en bred venneskare. Jeg kan godt anbefale skolen til andre.