Om os

Hej, jeg hedder Stefan Kjeldsen, er 24 år og kommer fra Silkeborg. Jeg findes på Facebook ogLinkedIn

OneStudent.dk blev oprindeligt lavet for at løse mit eget behov - nemlig, at forbedre mit beslutningsgrundlag når det kommer til et af livets større valg: Hvilken uddannelse skal jeg tage?

Der er flere ressourcer tilgængelige på nettet, som beskriver de objektive tal ved en uddannelse - drop-ud raten, gennemsnitsløn efter endt uddannelse og kønsfordeling - men det er ikke altid det vigtigste. Hvordan er lærernes undervisning? Tager de højde for niveauforskelle, sådan alle bliver udfordret? Har skolen sørget for et godt socialt miljø sådan alle tør stå foran tavlen - og bliver der gjort noget for det sociale på tværs af klasserne? I sidste ende vil ens klassekammerater og venner blive ens mest værdifulde aktiv efter endt uddannelse - de bliver nemlig ens netværk, som kan hjælpe én med at skaffe job. 

Du kan selv gøre en forskel ved at bruge 5 minutter på at bedømme din uddannelse og skole. I modsætning til mange andre medier, så lytter vi til dig. Vi vil ikke have dine penge, bare 5 minutter af din tid. 

Har du forslag til udvikling af siden, eller til, hvordan vi kan få flere studerende til at hjælpe den næste generation af studerende - så sig endelig til! Al feedback, ris og ros, bliver modtaget med kyshånd. Kontakt mig via Facebook, LinkedIn, kontaktformularen eller skriv en mail direkte til kontakt@onestudent.dk